PrintPeter - Dosyalarınızı Ücretsiz Bastırın !



Merhaba Arkadaşlar,

Başlığı görenler reklam yaptığımı düşünebilirler, fakat sizlere Almanya'da ki öğrencilere sunulan çok güzel bir hizmetten söz edeceğim. PrintPeter adlı kuruluş Almanya'da öğrenci email hesabı olan herkese ayda 160 sayfaya kadar (tek seferde) ücretsiz baskı ve baskının adresinize ücretsiz postası hizmetini sunuyor. 

Nasıl üye olurum ?


Bu hizmetten yararlanmak için yapmanız gereken http://www.printpeter.de/ adresinden öğrenci e-mailiniz ile birlikte üye olmak

Neden ücretsiz ?

Bazı sayfaların alt bölümünde ve boş sayfaların tamamında bir reklam alanı bulunduruyorlar, reklam veren kuruluşlardan almış oldukları sponsorluk ücretiyle sizlerin baskı ve posta ücretini karşılamış oluyorlar. 

Nasıl çalışıyor ?
                              

Üye olduktan sonra yapmanız gereken tek şey dökümanınızı sunucuya yüklemek. Onlar sizin için baskısını alacaklar ve adresinize yollayacaklardır.

Özellikleri neler ?
  • Dışı sert karton kapak
  • Spiral tel
  • Renkli baskı
  • En az 25 en fazla 160 sayfa
Ne kadar döküman bastırtabilirim ?

1 ay içerisinde 1 adet ücretsiz döküman bastırtabilirsiniz. Eğer 160 sayfayı bulmayan birden çok dosyanız varsa bu dosyaları internet üzerinden ücretsiz olarak (Örneğin: https://smallpdf.com/tr/merge-pdf) ya da Acrobat Reader vb uygulamalar ile birleştirebilirsiniz. Yine aynı şekilde dökümanınız 160 sayfayı geçiyorsa bunu kısaltabilirsiniz. Dökümanınız en az 25 sayfa olmalıdır.

Şu ana kadar bastırtmış olduğum dökümanlar:

Not: Kitap bastırtmanızda herhangi bir sıkıntı yoktur.


                               printpeterinside

                               Printpeteroutside

                               PrintpeterCover








Hiç yorum yok:

Sorularınız tarafımca incelenip cevabıyla birlikte yayınlanır.
Anlayışınız için teşekkür ederim.